Unik okonventionell lägenhet

Unik okonventionell lägenhet

Pippa’s Apartment av Muxin Studio är ett hus i centrum i Xuhui-distriktet i Shanghai, Kina. På grund av ägarens unika arbetsvanor krävdes en multifunktionell layout som framgångsrikt integrerade arbete, studier och fritid. Inredningen har skräddarsytts efter kundens specifika behov och livsstil, vilket resulterar i ett personligt och okonventionellt utrymme.

Det stora sovrummet designades av Muxin som en kontrast mellan moderna och klassiska element. En balkong öppnar sig från rummet och för ljus och frisk luft in i rummet. Det finns också ett badrum på ena sidan som är relativt öppet, men om integritet krävs kan sovrumsdörren stängas. I motsats till den övergripande metalliska känslan i sovrummet är barnrummen varma och mjuka. Ett tredimensionellt ljusmoln hänger från taket och väcker ett barns fantasi.

Salongen är kundens favoritplats hemma och ska ge ett utrymme för eftertänksamhet och vila. Solljus kommer in genom bildfönstret och träd kan ses genom de franska fönstren. Växter och grönområden används i hela hemmet för att stimulera urbana skogsidéer. Salongen, och huset i övrigt, är också inrättat som en fristad för konst. Kundens konstsamling har omorganiserats för att möta familjens olika sensoriska behov. Detta skapar en lägenhet som är personlig och unik. Få fler av dessa fantastiska rum nedan!

muxin studio designs shanghai lägenhet i unika och .
muxin studio designs shanghai lägenhet i unika och .
muxin studio designs shanghai lägenhet i unika och .
Underbar lägenhet renoverad med okonventionell inredning
Kiev lägenhet av Sergey Makhno |  Unik husdesign, interiör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*