Snygg modulär samling av esperanto badrumsmöbler

Snygg modulär samling av esperanto badrumsmöbler

Letar du efter moderna och snygga badrumsmöbler? Esperanto är en ny badrumskollektion från det italienska företaget Rexa Design, designad av Monica Graffeo. Kollektionen är perfekt för små utrymmen och har modulära enheter som passar ihop som ett pussel för att skapa det perfekt optimerade badrummet. Lådorna är lackade och tvättstället är av blåst glas. Enheterna kan hängas på väggen eller placeras på bockar efter behov. Efter att kompositionen är inställd kan du komplettera utseendet med handfat, speglar och hållare. Det finns en hel samling objekt att välja mellan så att du kan ändra konfigurationer och lägga till olika saker efter behov.

Snygg Modular Esperanto Badrumsmöbler Collection - DigsDi
Snygg modulär esperanto-badrumsmöbelkollektion |  Modernt.
Snygg Modular Esperanto Badrumsmöbler Collection - DigsDi
義大利簡約風系統衛浴 Rexa Design - DECOmyplace |  Modernt badrum.
Snygg Modular Esperanto Badrumsmöbler Collection - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*