Moderna kök med böjda toppar Skyline av Snaidero

Moderna kök med böjda toppar Skyline av Snaidero

Den iögonfallande designen och den utmärkta funktionaliteten kombineras perfekt i de moderna köken i Skyline-kollektionen från Snaidero. Detta italienska företags kök kännetecknas alltid av inspirerande och bekväm design, och Skyline är inget undantag. Köksdesigner från denna kollektion kännetecknas av de böjda formerna på borden och bänkskivorna. Sådana toppar ser inte bara ovanliga och vackra ut, utan låter dig också förstora arbetsområdet. Dessa moderna kök sparar utrymme och kan samtidigt möta alla smaker och krav. Dessa kök inkluderar en mycket praktisk hörnversion och en intressant köksdesign med en böjd ö. Snaidero erbjuder ett brett utbud av klassiska och moderna ytbehandlingar så att du enkelt kan hitta rätt för dig. Du kan hitta mer information om dessa moderna kök på Snaideros hemsida.

Du kan också prova modern träköksinspiration från Snaidero.

Moderna kök med böjda toppar – Skyline av Snaidero.
Moderna kök med böjda toppar Skyline av Snaidero.
Moderna kök med böjda toppar – Skyline ~ Heminredning .
Moderna kök med böjda toppar – Skyline av Snaidero .
Bildspel: Snaidero Universal Design Kitchens |  Dwell .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*