Lagerlägenhet

Lagerlägenhet

När du går in i detta ombyggda lager, dras din uppmärksamhet omedelbart till det ursprungliga stenarbetet och två fantastiska välvda fönster. De är hjärtat i lägenhetens moderna vardagsrum. På så sätt är de det perfekta exemplet på hur arkitekten Josephine Hurley har behållit den historiska karaktären hos Edwards and Co.-byggnaden i Sydney i centrum för hennes lägenhetsdesign i Surry Hills.

En flygel sitter framför ett av fönstren, runt hörnet från entrén är det här hörnet fullt av ljus. Det är en vackert elegant kombination mot bakgrund av en konstruerad trävägg i ett industrirum.

Sovrummet har ytterligare stora fönster och en exponerad vägg. De vita möblerna gör att rummet känns ljust och öppet. Deras okomplicerade utseende låter originaldetaljer glänsa, och mjuka vita textilier mjukar upp den exponerade tegelstenen och gör sovrummet till ett drömmande.

Utöver lagrets historiska förflutna bestämde sig formgivarna för att lägga till industriella accenter. Jag gillar kopparrör i vardagsrummet och i köket som även fungerar som belysning och ger rummet en trendig touch. Glödlampor formar kopparlinjerna och kombinerar konst och funktion.

Den här lägenheten har en bonus på övervåningen som fungerar som ett gästområde, med undantaget att den har alldeles för många coola funktioner för att bara användas när gäster är i stan.

Vart och ett av rummen på övervåningen öppnar upp mot en takterrass via skjutbara glaspaneler. Detta ger dig ett lugnt bad bort från staden eller chansen att somna i den blåsig nattluften och ha fullständig avskildhet.

LUX New York Style Warehouse Lägenhet Stadscentrum - Lägenheter.
Quintessential Woolstore Warehouse~1Bed/1Bath/1Car Hel.
The Abbotsford Warehouse Apartments / ITN Architects |  ArchDai
Amazing Warehouse Apartments Conversion i Melbourne «TwistedSift
Marion WD- älskar detta öppna utrymme!  |  Lagerboende, Lager .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*