Anpassningsbart lagringssystem

Anpassningsbart lagringssystem

Alla lever inte likadant, och vi har definitivt inte samma förvaringskrav. Ibland flyttar vi och våra behov förändras, så anpassningsbara alternativ gör livet mycket enklare genom att ge dig den perfekta konfigurationen för alla dina tillhörigheter, vilket i sin tur hjälper till att hålla ordning och reda. Debra Folz presenterar en helt ny kollektion som heter Stack, som låter dig lagra alla dina saker i moderna staplingsvolymer.

Förvaringskollektionen innehåller ett soffbord, öppna/höga hyllor och låga/vida lådor med kvartsskiva, som alla enkelt kan justeras för att passa dina behov. Anodiserad aluminium eller träskenor separerar varje komponent och ger varje del en skulptural detalj.

Lådan och de öppna hyllorna är gjorda av ask, som även kan färgas grå eller svart. Skenorna finns i tre olika längder och finns i trä (ask, askgråbets eller asksvartbets) eller anodiserad aluminium i koppar, gunmetal eller svart. Stenskivorna finns i Sharpham, Montgomery och White Cararra i kvarts.

Modernt väggförvaringssystem använder ändlöst flyttbara lådor |  Mönster .
Amazon.com: Lavish Home 16 Piece Interlocking Cubby – Anpassningsbar .
Anpassningsbar garageförvaring — Familjehantverket
Modernt väggförvaringssystem använder ändlöst flyttbara lådor |  Mönster .
IVAR lagringssystem är ett prisvärt och mycket anpassningsbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*