Funny Animal vinställ av Conte Bleu

Funny Animal vinställ av Conte Bleu

Vissa vinälskare gör riktiga källare till sina samlingar, andra lägger sina vinflaskor i skänkar eller speciella möbler, hyllor och så vidare. Men när det är dags att sätta vin på bordet finns det oftast inga kreativa idéer. Conte Bleu presenterar coola vinställ som kommer att ge en humoristisk touch till ditt bord eftersom de är gjorda i form av en ren, elefant, pingvin och Doberman. Ett sådant tillbehör skulle rocka din fest och få dina vänner att skratta. Ha kul med dessa fantastiska vinställ och samla all den roliga samlingen!

Roliga animaliska vinställ av Conte Bleu - DigsDi
Conte Bleu Animal vinflaskställ |  Vinställ, Animaliskt vin .
AB Series av vinställ av Choi Jinyoung - Conte bleu » Yanko .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*