006 Sidosäte Ett skrivbord En stol och ett förvaringsutrymme i ett

006 Sidosäte Ett skrivbord En stol och ett förvaringsutrymme i ett

Minimalistiska möbler är uppe nu, det är stilrent, enkelt och inget onödigt. Denna # 006 SideSeat av den holländska duon Studio Makkink & Bey är ett trevligt koncept i sitt slag. Du kan använda din arbetsyta flexibelt eftersom den är multifunktionell: ett skrivbord, en stol och förvaringsutrymme. Skrivbordet kommer att påminna dig om en high school-pjäs, men mer elegant. Sitsen svängs med dig så att du kan använda den som en fullt utrustad arbetsplats med din bärbara dator framför dig eller sitta ner så att du kan anteckna saker med bordsskivan till höger. Färgerna är enkla och inte för ljusa: vit, brun, blå. Bli minimalistisk!

006 SideSeat: Ett skrivbord, en stol och ett förvaringsutrymme i ett - DigsDi
006 SideSeat: Ett skrivbord, en stol och ett förvaringsutrymme i ett - DigsDi
PROOFF #006 SideSeat skrivbord, stol och förvaring i ett |  Mobiliario .
PROOFF debuterar Chic, Multifunctional #006 SideSeat på London.
006 SideSeat av PROOFF « Inhabitat – Green Design, Innovation .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*