Ny traditionell samling juldekorationer från Zara Home

Det är fortfarande en och en halv månad kvar till jul, det är inte mycket och det är dags att fundera på var och med vem du ska fira den. De flesta av oss kommer självklart att fira det hemma med våra närmaste släktingar och vänner. Ta en titt på denna fantastiska Zara Home-kollektion för jul för att skapa en speciell inredning hemma. De är bra för traditionella juldekorationer som får oss att känna oss så mysiga! Julkulor med roliga rådjur, kransar, hjortformade servettringar, dukar och servetter, porslin – de tar dig tillbaka till den gamla skolans juldekorationer i rött, guld eller grönt.

Ny traditionell samling juldekorationer från Zara Home.
Ny traditionell samling juldekorationer från Zara Home.
Ny traditionell samling juldekorationer från Zara Home.
Ny traditionell samling juldekorationer från Zara Home.
Zara Home 2013 Julkollektion Bästa Rustik och Vintage De

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*