Blå och turkosa accenter i sovrumsdesigner

Blå och turkosa accenter i sovrumsdesigner

Blått är en väldigt avslappnande färg, och de flesta gillar en eller annan nyans av den färgen – från nautiskt mörk till turkos. Färgen är väldigt stilren, men du bör inte använda den på sovrumsinredning för ofta eftersom det är kallt. En accentvägg är en lysande idé, speciellt när det finns tillbehör eller sängkläder i samma färg. Kuddar, lampor, sängbord, gardiner och ett överkast i en vacker blå nyans skulle göra atmosfären lugn och avkopplande. Turkos är en mycket levande och glad färg som fungerar för både män och kvinnor, bara några coola detaljer i denna färg – och du kommer aldrig att vilja lämna det här rummet!

Blå och turkosa accenter i sovrumsdesigner – 39 snygga idéer.
Hitta inspiration till ett sovrum med blått tema för din inredning.
Blå och turkosa accenter i sovrumsdesigner – 39 snygga idéer.
Blå och turkosa accenter i sovrumsdesigner – 39 snygga idéer.
Untitled #1139" av avarose123 ❤ gillade på Polyvore | Turquoise .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*