Neutral färgpalett Hem

Neutral färgpalett Hem

Detta hem, kallat Crescent H, ligger i västra Wyoming och byggdes av Carney Logan Burke Architects. Residenset ligger på en sluttning med aspträd och erbjuder en hisnande utsikt.

Huset är 604 kvadratfot och är L-format med rätlinjiga volymer arrangerade runt en innergård och reflekterande pool. En sådan form valdes för att få maximalt med vackra vyer. Byggnadsdelarna är ordnade i separata byggnadsformer för att uppnå mer intimitet. När det kommer till material valde arkitekterna ett begränsat antal material: sten, glas och cederträ med tydlig vertikal ådring för att koppla samman byggnaden med den naturliga omgivningen. Taket är avslutat med en metallbeklädnad vald för dess hållbarhet. Omfattande glasrutor användes för att njuta av utsikten och få in mycket solljus.

Invändigt har huset en flytande planlösning och en stark koppling med utsidan. Teamet använde en neutral färgpalett och jordnära material, inklusive vit ek för golv, taknivåer och soffs. Det finns tre olika volymer, den första innehåller ett bibliotek, ett tvättrum och pilatesstudio, ett kontor, en läshörna och ett master bedroom; Den andra har ett rymligt vardagsrum, matplats och kök, och det tredje har två sovrum och en håla. Stenklädda eldstäder i hela huset förankrar interiören, den förtrollande utsikten kan ses från varje rum i huset och de skapar en mycket lugnande atmosfär. Huset har en rad hållbara element, såsom ett högpresterande byggnadsskal och öppningsbara fönster för naturlig ventilation.

paleta de tonos neutros, perfekt för ser la base de la decoración.
Måla färger för ett helt hem Färgpalett - Lugnande neutral.
Interiörfärger och färgpalettidéer |  Bästa neutrala färgen.
Hur man skapar ett neutralt färgschema
Måla färger för ett helt hem Färgpalett - Lugnande neutral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*