Modern belysningssamling

Modern belysningssamling

Om du letar efter en iögonfallande belysningslösning som inte sticker ut för mycket på ett tidlöst sätt och bara kompletterar inredningen, så har vi hittat den åt dig!

Den överraskande och magiska belysningskollektionen Organica av Hugo Tejada designades som ett centralt tema i det dekorativa rummet, funktionellt och estetiskt, elegant och transgressivt, ett föremål som kan bestå över tid.

Dess flytande och oregelbundna former är inspirerade av marina element, koraller och naturliga svampar samt steniga marina områden: till synes komplexa strukturer med många håligheter och porösa ytor som överförs till ett funktionellt och dagligt föremål.

Kollektionen har skapats med hjälp av en ny teknik som tillåter skapandet av oregelbundna former utan att skära linjer eller övergångsförändringar, vilket skapar flytande och slutna föremål. Olika typer av lampor användes som ljuskälla, beroende på vald applikation.

Ljusets spel är huvudpersonen, kontrasten mellan ljus och skugga gör Organica till ett magiskt objekt. Exteriören återspeglar egenskaperna hos rummet den befinner sig i, medan den inuti blir levande när den belyses med varmt ljus avsett att tränga in mellan de olika hålen i lampans huvudkropp för att lysa upp perfekt utan att skapa skuggor.

Ersa |  samtida belysningskollektion |  Märke van Egmo
Svart modern ljuskrona 4-Light/5-Light Santurn II LED-kollektion.
60 underbara köksbelysningsidéer - Modernt ljusarmatur
Ersa |  samtida belysningskollektion |  Märke van Egmo
Modern Dining Lighti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*