Eclectic Home Industrial Chic

Eclectic Home Industrial Chic

Hus kan vara unika och iögonfallande och kombinera olika stilar utan ansträngning. Sådana hus har verkligen karaktär. Dagens hus är ett av dessa rum, det är ett modernt, mångsidigt holländskt hem.

Absolut älskade konstnären Jasper Krabbés vackra hem i Amsterdam – en perfekt blandning av vintagepjäser, fynd från resor till Marocko och Indien och mycket riktigt bra konst. Konstnärer förvandlar alltid sina hus till väldigt kreativa och eleganta utrymmen utan dess like. Vissa av dem får dem till och med att se ut som konstverk, och det här huset är inget undantag.

Ägaren blandade shabby chic, industriella stilar med kreativa och sofistikerade föremål. Vardagsrummet har två konstverk som var och en tar upp en hel vägg, och dessa två verk sätter stilen och stämningen – grungestilen med accenter av shabby chic. Möblerna är vintage och shabby chic: en soffa, stolar och den öppna spisen är målade i svart. Slående textilier och läderfåtöljer gör att rummet ser mer extraordinärt ut. Den öppna spisen står i centrum: den är svart, sofistikerad och med en vintagespegel ovanför.

Matsalen är också designad i vintage och shabby chic-stilar. Rustika trägolv och ett träbord, olika stolar ser coola ut och passar perfekt ihop. Industriella lampor, en vintage öppen spis och en stor spegel gör området mångsidigt. En gallerivägg och några konstverk av ägaren gör matsalen mer personlig.

Köket har snygga svarta ytor, skåp i naturligt trä, industrilampor och trägolv. Rummet svämmar över av ljust och mysigt. Rostfria vitvaror gör köket modernare.

Sovrummet har också en öppen spis i svart tyg, läderfåtölj, ägarens överdimensionerade konstverk, det är avslappnat och lugnande.

31 dagar till ett eklektiskt hem} Dag 3 - Definiera din stil - Makely .
Från garage till chic industrihem |  Matsal industriell.
Ett eklektiskt och industriellt chic hem |  Inspirerande utrymmen, elegant hem.
Industrial Chic - Är det för Yo
Den senaste trenden för heminredning?  Industrial Chic - Decor Talk Bl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*