Tidlöst Jurassic Light inspirerat av brittiskt arv

Jurassic Light 117 utvecklades för att markera 5-årsjubileet för den brittiska designstudion Another Country och är en del av företagets “Dorset Series”. Lampans huvudpelare, byggd i Portland Stone, ger den en touch av rustikitet i en annars elegant skandinavisk design. Valet av sten (och namnet Jura) indikerar Dorsets betydelse i paleontologins värld. Stenen representerar fossilerna som finns i och runt Dorset, en gång en integrerad del av Jurassic Coast (och nu ett “världsarv”). Durdle Door är en integrerad del av Dorset-kusten och avbildas i den obalanserade, abstrakta återgivningen av detta naturliga under av Jurassic Light. Denna till synes enkla men mycket originella lampa kommer att vara i centrum för uppmärksamheten överallt.

naturliga lampor Arkiv - DigsDi
Überraschend Jurassic Licht Durch Britische Tradition Mit Einem .
moderna bordslampor Arkiv - DigsDi
Jurrasic light 117;  vacker dörr envoud |  Gimmii Dutch Desi
minimalistiska ljus Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*