Renoverat 1960-talshus

Renoverat 1960-talshus

Saknar du en modern skönhet från mitten av århundradet? Här har jag det för dig! Denna moderna renovering från 1960-talet av Gláma Kím är pittoresk och kommer definitivt inte att lämna dig oberörd.

Taket är ett vackert arkitektoniskt element som lyser på detta hus. Konstruktionens enkelhet och vad som händer inuti är i perfekt harmoni. Spjältaken i trä ger en skön värme och utökar storleken på varje rum. Inredningen och konsten är perfekt och kompletterar arkitekturen mycket snyggt. Låt oss nu titta närmare på några av rummen.

Mitt favoritrum är en rymlig, öppen planlösning av en matsal och vardagsrum. Vardagsrummet är utrustat med en inbyggd öppen spis och ett par djärva bärnstensskinnsoffor som skapar ett coolt samtalsutrymme. Lite längre fram ser du en matplats med bord och några stolar. Stora och djärva abstrakta väggkonstverk kompletterar inredningen.

Köket är litet och ändå inrett med perfekt smak. Släta vita ytor kontrasterar mot mörka träytor och skapar ett stilrent och funktionellt utrymme. En vit köksö byggs ut för att skapa ett litet frukostrum med ett par vita pallar.

Det finns en mycket mysig läshörna skild från den stora öppna volymen: det är ett bekvämt inglasat hörn med ett par stolar, ett litet bord och en bokhylla. Här kan ägarna och deras gäster njuta av utsikten. Faktum är att varje rum i detta hem har enastående utsikt eftersom det finns inglasade väggar som har skjutdörrar för att ge tillgång till däcket.

Alla andra rum kan ses här, men jag slår vad om att de inte är värre än det här! Få fler av de härliga rummen nedan!

COTE DE TEXAS: Totalrenovering för en Houston Ranchburger från 1960-talet.
Salter Point House har en lyxrenovering
Enplansförlängning och renovering till en Hou från 1960-talet
Exteriörförvandling från 1960-talet av Back to Front Exterior Design .
1960-talshusrenovering.  |  Richard Chivers fotografi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*