Handfat för badrum

Handfat för badrum

Om du vill fräscha upp din badrumsinredning och inte vet hur du ska göra finns det flera alternativ. Först och främst kan du byta plattor eller installera nya, mer intressanta plattor, sätta ett svalt badkar eller ett iögonfallande handfat. Om det senare är ditt alternativ, är denna sammanfattning vad du behöver eftersom jag delar de coolaste handfaten i badrummet. Låt oss börja!

Detta unika handfat av den bulgariske designern och arkitekten Victor Vasiliev kallas Cube. Det finns olika uppställningar, alla gjorda av marmor och glas. Vid första anblicken märks det att det inte verkar finnas något handfat alls! Det gör den genom transparent glas och raka sömmar i svart som ser nästan osynliga ut mot bakgrunden av vit marmor.

Kallas sandstenskärl sjunker, det är ett rektangulärt under vars raka linjer kontrasterar fint med de kurviga remsorna av sandsten. Sandsten är mycket mjukare än granit eller marmor och är relativt lätt att arbeta med, så att materialet kan föras till konstnärliga former. Stone Forest har flera handfat och ett dramatiskt badkar i sandsten.

Den franska designern Gwenole Gasnier skapade “un lavabos”, ett handfat som kan anpassas till vem som helst. Den gemensamma poolen har designats om för att passa alla samhällsskikt med en enkel förändring – ett snitt längs kroppsdelen så att den kan lutas beroende på användarens längd. Genom att gunga runt en axel kan designen placeras så att den passar stående och sittande vuxna eller barn, och sedan låsas för att säkra den.

Den kinesiskfödde designern Kuo har mycket att tacka de gamlas prestationer. Det är alltså inte konstigt att Fei Tian Wen inspirerades av teckningarna i Dunhuang-grottan skapade av pilgrimer som korsade den långa och slingrande stigen som en gång var känd som Sidenvägen. Designern skapar marina diskbänkar med rutter som ser riktigt unika och fantastiska ut.

Denna ovanliga design av diskbänken presenterar en geologisk historia om historia och uthållighet – och, naturligtvis, nyckfull. Penta skapar en bild av flytande formationer i sin kombination av klara och fasta material som nästan får dig att tveka innan du slår på kranen. De tydliga sektionerna är gjorda med Chroma och den solida formationen är gjord med Dupont Corian. Kontrasten mellan Dupont Corian och Chroma i Penta förstärks när ljus passerar genom den. Detta möjliggör kreativ användning av riktat ljus för att skapa skugg- och reflektionsspel för en tredimensionell handling på diskbänken och dess omgivning.

Här är en unik design av handfatet av Ricardo Antonio. Denna design, känd som Foglio toalettskål, skapades för Brascor Countertops of Brazil. Denna unika form gjord av Corian ger den moderna badrumsdesignen en cool touch.

Badrumsapparater i trä är mycket på modet nuförtiden då trä är ett ovanligt material för ett badrum och det gör rummet mysigare. Detta galna badrumshandfat i trä är inspirerat av en karta över gatorna i centrala London. Varför london Eftersom de första industriprodukterna dök upp i England redan på 1700-talet. Water Map Sink av Julia Kononenko är som en topografisk karta där vattnet rinner genom kanaler som liknar flodkanalerna.

VIGO Zinnia Ash Betongkärl rektangulärt handfat (17,75 .
Konkreta handfat för badrummet |  Betongbadrum, Betonghandfat .
VIGO Vinca matt vit stenkärl rektangulärt handfat (18 .
Handfat i badrummet på The Home Dep
VIGO Kärl sänkor Matt Vit Matt Sten Kärl Runt Badrum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*