Flat Pack golvlampa

Flat Pack golvlampa

De säger att golvlampor inte är trendiga nuförtiden eftersom de tar för mycket plats som skulle kunna användas till något annat. Men det är inte korrekt! Ibland kan en golvlampa göra ett uttalande inomhus, och det är absolut nödvändigt utomhus. Idag delar vi med oss ​​av en av dessa lampor, en mycket iögonfallande pjäs designad för att accentuera din interiör.

Golvlampan Shift av formgivarna Ruder Novak-Mikulic och Marija Ruzic är en sorts minimal rotation av regissörslampan. Den är lätt att justera och erbjuder riktnings- och bakgrundsbelysning i en mängd olika vinklar.

Trots dess strukturella fotavtryck är Shift packad otroligt platt! För att få det platt är skärmen gjord av perforerad plåt klädd med läder, diffusorerna är platta och lätta att placera och visst är trästagen långa men inte nämnvärt breda. I tre olika storlekar och ett urval av träytor och färger finns det en för varje rumsbehov. Verket finns i svart och vitt med naturfärgade träben.

Flat Pack-lampa med trä och 3D-tryckta delar - Design Mi
Flat-Pack golvlampa som enkelt kan sättas ihop igen - DigsDi
Flat-Pack golvlampa som enkelt kan sättas ihop igen - DigsDi
Flat Pack-lampa med trä och 3D-tryckta delar (med bilder .
Flat Pack lampa med trä och 3D-tryckta delar - Design Milk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*