Moderna köksinspirationer i trä

De senaste årens träkök har underskattats kraftigt. Glansfärg var en stigande trend. Vanligtvis är det mycket billigare och ser modernare ut. Även om kökstillverkare inte avvisade träkök. Snaidero, italiensk kökstillverkare, har många fantastiska moderna köksdesigner i trä. Ibland blandar de glanslack och trä i ett kök för en ännu mer modern look, men oftast gör de det inte. Tack vare köksmaskiner, moderna möbler och ekmöbler lyckades de skapa verkligt moderna kök. De skulle kunna tjäna som inspiration för alla som vill ha ett välbekant träkök men det som skulle vara aktuellt.

Samtida köksinspirationer i trä - DigsDi
35 eleganta och inspirerande moderna köksdesignidéer .
45 köksidéer i vitt och trä |  Kök i vitt trä, samtida.
35 eleganta och inspirerande moderna köksdesignidéer .
Köksinspiration |  Köksinspiration modernt, Kök .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*