Unikt svart ärrskåp från oxiderad ek

Unikt svart ärrskåp från oxiderad ek

Vad den garderoben än gjorde för att förtjäna dessa surrningsband måste ha varit riktigt dålig! Mörkt och lekfullt på samma gång, Black Scars-skåpet av designern Alon Dodo berättar en historia med sin konstnärliga skulpturala form som hyllar träets unika egenskaper. Även om den ser mjuk och köttig ut, är den gjord av massiv oxiderad ek som är dekorerad med mässingsben och läderhandtag, och jag skulle säga att trä inte kunde accentueras mer än här. Det är en smart designad mittpunkt som säkerligen kommer att vara en konversationsstartare i alla rum. Det är en perfekt attraktion för alla moderna interiörer.

Unikt svart ärrskåp från oxiderad ek - DigsDi
Unikt svart ärrskåp från oxiderad ek - DigsDi
Unikt svart ärrskåp från oxiderad ek - DigsDi
unika skåp Arkiv - DigsDi
coolt skåp Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*