Skulpturell familjehem minimalistisk interiör

Skulpturell familjehem minimalistisk interiör

Kloof Road House är ett unikt familjehem vid foten av ett naturreservat i Bedfordview, Sydafrika. Varje rum i huset vetter mot det fria och ansluter det till trädgården. Transformerade stålelement omsluter husets stomme, vilket ger det en skulpturell och iögonfallande look. Stål, glas och betong samt de tre huvudmaterialen för detta projekt. Interiörerna är i en chic, minimalistisk stil, mycket lakonisk och prålig, och färgsättningen är ganska mörk. Arkitekterna var inte bara bekymrade över funktionaliteten och aspekten av bostaden, de fokuserade också på dess energieffektivitet. De integrerade ett vattenbaserat golvvärmesystem som var kopplat till solpaneler och en värmepump.

Skulpturellt familjehem med minimalistisk inredning - DigsDi
Skulpturellt familjehem med minimalistisk inredning - DigsDi
Skulpturellt familjehem med minimalistisk inredning - DigsDi
Skulpturellt familjehem med minimalistisk inredning - DigsDi
Modern familj som bor i en vit monolit.  Skulpturell, minimalistisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*