Färgglada Mid Century Modern Home Victorian Touch

Färgglada Mid Century Modern Home Victorian Touch

Textildesignern Orla Kielys renoverade London Terrace House präglas nu av sin distinkta palett och motiv. Ägaren ville inte äventyra husets viktorianska karaktär. Bottenvåningen bestod ursprungligen av två rum; Nu har det förvandlats till ett sammanhållet rum. För att kompensera för lågt i tak grävde Kielys team ner i golvet för att skapa en verkligt nedsänkt sittgrupp som leder till trädgården. Kiely och arkitekten Maxim Laroussi ritade köksdelen. Ett schackbräde av stängda skåp och öppna hyllor ger plats på den motsatta väggen för Kielys samling av rätter, krimskrams, kokböcker och små apparater. Varje rum ser speciellt ut inte bara på grund av designen och möblerna, utan också på grund av ägarens textilier.

Färgglatt modernt hem från mitten av århundradet med viktorianska inslag - DigsDi
Färgglatt modernt hem från mitten av århundradet med viktorianska inslag - DigsDi
Färgglatt modernt hem från mitten av århundradet med viktorianska inslag |  Hem .
Denna schäslong erbjuder en elegant men rolig touch och färgen.
Modernt hus från mitten av århundradet med färgglada möbler - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*